xalmon כתב:
אני חושב שהתשובה לשאלה ידועה, ומפתיחת העונה האימונים ייסגרו. לכן אני אתקן קצת: אין לי ספק שההחלטה מוצדקת בסה"כ, ושבקבוצה עם קהל ולחץ כמו הפועל השחקנים חייבים ריטואל שקט. אבל האם לא כדאי לפתוח מדי פעם אימונים, לפני משחקים חשובים או כשהקבוצה במומנטום, ולהפוך אותם לאימוני מוטיבציה בעיקר? חשוב על מלחה מלא 48 שעות לפני משחק נגד מכבי, על 1,500 אדומים שלא מפסיקים לעודד ומכניסים את כל הקבוצה לאטרף בן יומיים.
קסלמון, מאיפה ידוע לך שהאימונים יסגרו?
אני מאד מקווה שהם לא יסגרו, יותר משזה מעיד על מקצוענות, זה מעיד על ניכור מהאוהדים.
כשהייתי צעיר יותר הייתי הולך לפחות לשני אימונים בשבוע, זה לא הפריע לאף אחד, במילא באימונים שהם לא אימון פתיחת עונה יש מספר מועט של אנשים. זה איזשהו קשר הכרחי עם קהל האוהדים שמתבטא גם באימונים פתוחים.
לפני משחקים חשובים כשההכנות הן ספציפיות ורוצים למנוע מעקב של גורמים זרים זה יכול להיות לגיטימי, מעבר לזה, אני מקווה שהאימונים יהיו פתוחים כל השנה.
צריך גם לזכור שבניגוד לעבר שבו הפועל עוד הייתה קבוצה עממית, מחירי כרטיסים כיום אינם שווים לכל נפש וזוהי הזדמנות לאוהדים רבים שידם אינה משגת להגיע למשחקים, לבוא ולראות את המחלקה מקרוב.