רלף דניאלס כתב:
Ohad12 כתב:
האדום הקדמון כתב:
hoDi כתב:
האדום הקדמון כתב:
יום רביעי 21:30
קטש משחק עם הדקות וההרכבים. הפועל בהרכב חסר בלי בלאט וג'ונסון
בקיצור מכתוב:
דיז'ון ב-16 מסיימת את הצ'יפופו בטעם טוב.
יריבות אפשריות בשמינית הגמר (יכול עוד להשתנות עקב תוצאות המחזור האחרון)
אבלינו האיטלקית, פאוק ופטראס היווניות.
הכי לא כדאי לפגוש את פאוק קבוצה חזקה ועם מסורת (ברור שהם יעלו בהגרלה

)
ומי המגריל ? מיקי ברקוביץ...
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... 45&lang=HEיפה!
שחקן עבר של הפועל!
מקום 92 מכובד ברשימת קלעי כל הזמנים של הפועל!
עכשיו רק שהכדורים יהיו מחוממים ושיגריל לנו קבוצה קלה.
שכחת לציין שמדובר באדם כפוי טובה בעליל.
לא הזכיר את העונה בהפועל, ולו במילה, בפסטיבל התוכניות שעשו עליו כשפרש.
דרש לקבל את מלא החוזה מראש כששיחק בהפועל, ונתן עונה בינוננית להחריד
(עד היום בחלומות הבלהות שלי אני רואה שוב ושוב איך דיוויד תרדקיל מתקרב אליו בתנועה מאיימת במלחה, והאפס הזה במקום לעמוד מולו, לחטוף "כאילו" מכה, לדאוג שתרדקיל יורחק והסדרה תסתיים, ברח ממנו כמו שפן בתנועות "לא עשיתי כלום". איפה הוא ואיפה גוט באותה סדרה).
לבי לבי על אבי הראל שמשכן בית בהר אדר בכדי לתת לו במזומן את החוזה מראש.
אדם קטן.
כנראה זה מה שהופך את ברקוביץ' לספורטאי מוערך, שכסמל הגדול ביותר של מכבי בכל הזמנים עדיין מעורר הערכה וכבוד גם בקרב רוב אוהדי הפועל. אתה כנראה היית רוצה מישהו כמו דרק שארפ או גיא פניני שיעמוד מול ת'דרקיל ויעשה הצגות, אבל אני מעדיף לנצח על המגרש ולא להתחזות ולהתגרות כשאין בכך צורך.
אני זוכר מהשנה של מיקי בהפועל מוסר עבודה מדהים, שמירה על כושר ואימונים בצורה שהותירה אותי עם לסת שמוטה כשראיתי את זה. ואכן הוא היה בן 38 באותה השנה. לא זכורה לי התנהגות בלתי ספורטיבית שלו מהשנים במכבי, או זלזול ביריבות (אבל אני מודה שהייתי ברוב השנים ילד שניזון מהערוץ המכביסטי דאז). השני בסטטוס דומה זה עודד קטש, ואת שניהם מכבי בשורה התחתונה דפקה כאשר היא הרסה להם את חלום האנ-בי-איי שהיה מונח להם בכיס.
והשלישי באותו סטטוס זה דורון שפר.
מסכים עם כל מילה. ברקוביץ' ספורטאי למופת שתמיד כיבד יריבים
ולכן לא רק שקיבלו אותו אצלנו בזרועות פתוחות (לא עבר ישר. חנה קודם כמה עונות במכבי רישון)
אלא שמאצלנו הוא עוד עבר להפועל ת"א!!! היום מעבר כזה של סמל מכביסטי הוא בלתי מתקבל על הדעת
ובטח האולטראס של הפועל היו שורפים את המועדון על דבר כזה.
לעומת זאת הראשון שהתחיל עם המכביזם המאוס היה התאום של ברקוביץ' מוטי ארואסטי.
המכות שהוא יזם עם מייק לארגי כדי שירחיקו את שניהם (החיסרון של לארגי להפועל ת"א היה לאין ערוך מהחיסרון של ארואסטי בשלהי קריירה למכבי העמוקה)
היו רק התחלת שושלת שהמשיכה עם בראד ליף (מכות עם דורון שפע שבחיים לא הרים יד על זבוב ושוב הרחקה כפולה) ונגמר עם דרעק שארפ וגיא פניני
הלוחש באוזניו של שולדנבראנד והמושך באשכיו של לא זוכר מי.
שושלת מטונפת של מועדון מאוס ומבחיל.
25.6.15- קדמון איז הופי.
15.6.17-קדמון איז וורי הופי.