amiros09 כתב:
Mike 10 כתב:
תרשום "שחקן אמיתי" בגוגל.
עכשיו הכל ברור...
לא בא להגן על הקשרים המשפחתיים של הפרארי, וקשרים זה תמיד טוב ומסייע בעסקים, אבל אני ברשותך לא מסכים איתך.
להפיל את השיקולים של קטש בדקות לבלאט הילד בגלל קשר עסקי עם האבא, זאת תיאוריה שלא מחזיקה מים. עודד חיכה לא מעט שנים לקבל (שוב) קבוצה גדולה. ההצעה מאורי אלון ב 2017 לבא להחליף את מודי מאור נפלה עליו כמתנה משמיים.
נראה לך שקטש יתן להזדמנות שלו להצליח בתפקיד המאמן לקום או ליפול על קשר עסקי (שלא יהיה מסוכן להמר שלא מניב ערימות של כסף) עם דיוויד ?!
אולי - לא מידיעה - אולי הקשר בניהם הווה זרז חיובי להחתמה שלו תחת קטש, אבל במקסימום פה זה החל ופה זה הסתיים.
דווקא בנקודה הזו, מהסיפורים ששמעתי ממקור אמין על ההפרדה שקטש עשה בין סוג ורמה מסוימת של חברות שהיתה לו עם ליאור לפני שחתם בהפועל ומהרגע שהפך למאמן שלו, אני משער שגם פה הסיפור דומה.
אגב, יש אושיה מאד מוכרת בעולם הכדורסל. איזה מ-י-ק-י ברקוביץ שעשה לילות כימים ולחץ על עשרות מאמנים//קבוצות להחתים את הבנים שלנו רועי וניב, יחד ונפרד כשחקנים. בסופו של יום המציאות הוכיחה שעם כל הכבוד לקשרים ויחוס משפחתי, מתישהו הפנס מאיר על בגדי המלך.
ואגב (2), אותו מיקי הוא איש עסקים ממולח ומוצלח ותברר אצל יודעי דבר איך בכל מקום שדרך, עשה הכל בכדי לקדם את עסקיו וילדיו. ברמת הפיקנטריה אספר לך שרגע אחרי שחתם בהפועל (בלחץ מטורף של עדי גורדון), לא לפני שקיבל מאבי הראל במזומן ובמעמד החתימה כמעט את מלוא שכרו לאתה שנה (!!!) ביקש לקבל את רשימת הספונסרים של הפועל ובמשך ימים ארוכים היה מתקשר אליהם ללא סוף ומבקש להיפגש עמם וניסה בכל סוגי אמצעי הלחץ שתוכל לדמיין לשכנע אותם לקנות ממנו חבילות ביטוח לעסקים שלהם.
אישית, אני מחזיק בדעת ה"לא יודייע" באשר לסיבות שקטש נותן קרדיט לא פרופורציונלי (לטעמי) בבלאט.