שפע המלך כתב:
divinelly כתב:
הלוואי וכארם משעור יחתום פה איתך ברוב אם לא כל הנושאים שפע יקר אבל.. לו היית כארם היית חותם פה?! עם נמרוד לוי וזר על העמדה? עם חוק רוסי מצומצם בליגה הקיקיונית שלנו? לויודייע קלאסי..
Sent from my SM-A530F using Tapatalk
אם היינו מוותרים על זר (ובכיף הייתי) היינו יכולים ללכת על נמרוד וכארם בעמדה בלי בעיה.
אה וזה הדדי. איש יקר.
יקירי.. ברור לי שאנחנו בונים את הקשר שלנו לאורך שנים ובזהירות מירבית אבל בעניין הזרים אנחנו קצת חלוקים, זה לא אתה.. זה אני.. רק שהפעם ברצינות זה אני כי די חציתי כביש מאז בואו של אורי אלון ואני די מוכר את נשמתי לשטן בעניין הזרים ברוח דבריו של דןשה בעניין האיכויות אל מול הדרכונים או כתובת המגורים.. עד שלא יוכח אחרת, אין לנו ישראלים שיש להם הגנה ברמה האירופאית הנדרשת. מה לעשות שאנחנו לא הזומא, לא גדלים אצלנו ישראלים כבר תקופה ארוכה (שני עשורים פלוס מינוס.. ויסלחו לי רפי מנקו ו.. הנה שכחתי את שמו של השני ברוב סניליותי שהם חביבים לאללה אבל עדיין לא ברמה של זרים, בטח ובטח לא בגילאים הצעירים באמת אבל בנינו, גם היום זה רחוק מלהיות זה!)
שורה תחתונה והצעת פשרה? ביום שנדע לשים את ידינו על פרוספקטים בגיל 13+- שיגדלו להיות משמעותיים באמת בגיל 18-19 אני מבטיח לחצות את הכביש חזרה.
יודע מה?! יש לי עוד הצעה לא הכי פופולרית! בוא נשנה את המטרות, נגיד שאנחנו הולכים על 4-5 עונות הצערה בלי מטרות ושכל מה שנשיג מהן יהיה בונוס והדיבינלי חוזר כמו טהטה'לה לתקופה הרומנטית של אהדתו וידרוש סגלים ישראליים למהדרין אפילו ללא מתאזרחים!
עד אז.. עם היריבה התמנונית בליגה ואלו של טופ 8 במפעל הנוכחי, אין על מה לדבר אלא אם פתאום נמרוד לוי יקרע לרסיסים מספרי 4 הגנתית וזלמנסון יחפור על כל מיני סנטרים באירופה או זרים בארץ ואז אהיה הראשון לאכול ת'כובע!
Sent from my SM-A530F using Tapatalk
מיהו שמעון, שיבוא ויחתים אותנו על משהו כזה?