vera11 העצבני כתב:
divinelly כתב:
אזרוח אמארה צודק ומוצדק, טוב היה לו הוא נעשה שנתיים קודם לכן ואין לו צל צילו של קשר לאזרוחי הזומא המשוקצים והמזוהמים.
מדובר בדמות ספורטיבית ראשונה במעלה שחקן על, ששיחק כאן, בקבוצתנו האהובה, מתוך רצון כנה לתרום לקהילה (וכן! גם הוא עצמו נתרם ואנטרסיו שורתו כיאה לאדם במעמדו)
לא היה כאן ו..אמנם ימים יגידו אבל אני מתאר לעצמי שלא יהיה כאן שחקן בסדר גודל כזה בכל הענפים.
תנו לי דוגמה לספורטאי בסדר גודל כזה שמגיע לכאן לא בשביל כסף, לא בשביל מוניטין ולא בשביל תהילה, עם רקורד כמו שלו ואני הראשון שיוצא להפגין למען מתן אזרחות גם לו.
האזרוח נעשה בצורה חוקית ושקופה, הסעיף שאינני זוכר את שמו אבל קשור לתרומה לדעת הקהל על המדינה הוא סעיף חוקי לחלוטין. נסיונות קודמים שעלו בתוהו לאזרוח על סעיפי גיור נכשלו, תנו לי לנחש מה היה קורה לו דון שימון היה רוצה לאזרח את אמארה לפי סעיף גיור?! רוצים לנסות לנחש בעצמכם? תשאלו את רוצ'סטי או את ראדוביץ' (יכול להיות שבשם של האחרון לא דייקתי.. בוגקו ראדוביץ' אאז"נ..)
מבאס אותי מאוד שהוא לא איתנו ו..יכול להיות שאני (שוב) בדעת יחיד פה אבל אין לי ספק שמדובר באמריקאי האהוב עלי בכל הזמנים וזה כולל את בילי, נוריס ושאר זרים אהובים. מבחינתי שורה סטטיסטית אף פעם לא היתה שיקול יחיד להגדרה 'הטוב בכל הזמנים' ואמנם יש לו קרב צמוד עם בילי מבחינתי (נוריס לא בלבל הזה מבחינתי האישית) אבל בהחלט מבחינתי, גם אם בפנדלים, אמארה לוקח.
הלוואי ומשהו יקרה והוא אכן יישאר פה או יצטרף חזרה באיזשהו חלון העברות כזה או אחר..
אף תגובה פה לא תשנה את הזכרונות הטובים שיש לי מאמארה, אני גאה בחבורה הקטנה שהתגבשה לה ונתנה לו טלית מתנה, שמח שזכינו לכזה ספורטאי על/מחוץ לפרקט ולכל מי שהרוויח מהשהות שלו כל דקה ודקה פה.
אני כבר מתגעגע...
Sent from my SM-A530F using Tapatalk
¹
כי זה אצלנו אז מותר, אזרוח מרושע ובזוי, הצביעות חוגגת!
ממש לא! אתה זה שצבוע כי כל עוד נהנית מהתוצרים שלו לא דיברת ככה.. (וכשהוא עוזב אתה מטנף?! איכסה עלייק אומרים בז'רגון המקומי)
בכלל, למה לעבור לפן אישי?!
אני מתקשה למצוא שחקן בסדר גודל של אמארה ביחס ל..קקיונות שיש כאן אבל סתם אשלוף מהמותן:
דיוויד בקהאם בביתר? לאזרח!
פדרר במרכז הטניס בפת? לאזרח!
איינשטיין במרכז הביולוגי בנס ציונה? לאזרח! (ולא בגלל היהדות שלו!)
זה מה שעלה לי לראש עכשיו..
חאלאס עם השטויות. כל נפיל כזה בתחומו שמראה זיקה למקום ואכפתיות למדינה ולעיר הקודש חייבים לאזרח. (ואני בניגוד לציניקנים פה מאמין לאמארה ומתייחס פחות לחוקיות של דתיים ממני)
הכרתי בקבוצות וואצאפ של אוהדי הפועל אנשים שהתפללו איתי בשבתות קבוע, שמעתי שהוא הלך לישיבה, כל אחד מהפרטים הללו לא מזיזים לי אישית למרות שבבית אבי החינוך נוטה למסורתי/דתי ואפילו אני מוצא את עצמי באהבה "דתי לפי דעתי" והולך עם אבי שיחיה לבית הכנסת בחגים ובאירועים כאלה ואחרים..
עדיין - לא היה כזה דבר פה. לא היה שחקן כזה, אני בספק אם היה אדם כזה. בצניעות. בענווה. מתוך רצון נטו לתרום לקהילת הפועל ירושלים כדורסל (וכן, חייב לציין בכנות, גם לעצמו אבל לא רק!)
Sent from my SM-A530F using Tapatalk
מיהו שמעון, שיבוא ויחתים אותנו על משהו כזה?