האדום הקדמון כתב:
Behemot כתב:
אני לא בטוח שאין לנו מקום בסגל לכארם משעור למשל. הוא עדיין על המדף, המניות שלו בשפל היסטורי, ואני די בטוח שהוא לא שכח איך משחקים כדורסל.
ייתן לנו עוד קצת בשר, ריבאונד ומלחמה, ודקות בעמדה 3 שכל כך חלשה אצלנו.
הכל בהנחה והוא מוכן לפיחות במעמדו ועלייה מהספסל ל-12-15 דקות בערב, אולי טיפה יותר בליגה.
לנו זה ייתן עוד דקות עם ישראלי על הפרקט, ויותר גמישות עם הזרים.
זה + הצטרפות של אמארה ברגע שיבין שבנבא אף אחד לא מחכה לו ופתאום יש לנו אולי את הסגל הישראלי החזק בליגה.
עומק, יציבות והלוקסוס של לא להושיב בכל ערב 2 זרים על אזרחי (שלא לדבר על זהות ישראלית, שקצת התמוססה לה בשנים האחרונות).
אמארה יפרוש ברגע שיבין שאין לו מקום בנ.ב.א. ולא יחזור לפה.
את הקטע הישראלי הוא מיצה. יהושפט-אאוט. אמארה-אין.
ובכלל אחרי הקרקס שאייברסון עשה לו בצ'יפופו והקרקוסון שסימפסון עשה לו בחצי גמר הפיינל פור אני לא בטוח שיש מה להצטער.
הוא מצידו קרקס בעיקר את דרעי ורגב ושאר התמימים שקנו את זה שהוא "קשר את גורלו עם ישראל לעד". (מודה שאני אחד מהם. גם אני נפלתי בפח הציציות).
ויש סיבה למה משעור על המדף באמצע אוגוסט.
לא הייתי מביא אותו למרות שאני מסכים שעוד ישראלי ב-3 היה עושה לנו רק טוב (בלייזר או ווילי וורקמן למשל)
אמארה - אישית, אני איפשהו באמצע..
מחד, הנהלת הפועל באמת האמינה שאזרחות תשאיר אותו בטבעי בהפועל לעונה עונה וחצי/שתיים, קל.
היו שראו בו מקבל את סרט הקפטן אחרי הפרידה הידועה מראש של ליאור.
מאידך, כל הדיבורים על דרישה לחוזה יקר לעונה הבאה, לא משהו שבאמת מישהו מהנהלת הפועל ילחש בווידוי לכומר..
יש הטוענים שיש בלבו של יהושפט על כך שלא הסכימו לרשום אותו כזר [דווקא כזר!!] ולתת לו לשחק בליגה. לא יודע אם המקור אמין.
אמארה בשתי הקדנציות שלו בהפועל לא שיחק רק בגלל כסף, ולא חיפש את השכר הגבוה שהשוק הציע לו ובשיקול האישי שהביא אותו להפועל. לצד זאת, עלויות האחזקה של כוכב בסדר גודל כזה בארץ - דרישות עליהם אמארה לא הסכים לוותר - עולות המון המון כסף.
אמר לי מישהו שמבין מבספרים בהפועל שעלויות האחזקה של אמארה, לצד כאורה "חוזה בעלות 0", גבו בסופו של יום מהקופה של הקבוצה עלות כוללת של זר מכובד בסגל ואף מעבר לכך..
ואגב, מי שחושב שדרעי "האמין" שיהושפט יתקע יתד בארץ ישראל מוזמן לשאול את הדובר של משרד הפנים, שכתב לדרעי כמה שורות שידקלם מהם בטכס של אמארה, כששאל דקותיים פלוס מינוס לפני שהרימו מסך, על מי מדובר.. אודה שאיני יודע מה חושב על הצעד של אמארה שלמה מור יוסף, שכן האחרון הזיז מהלכים מתוך כוונה לעזור לקבוצה שהוא אוהד אותה שנים רבות.
מוזר יהושפט ואני עדין אוהב אותו ומוקיר אותו.
משעור - פה אני עם דעה נחרצת - חד משמעית יש לו מקום בהפועל, וודאי במצב השוק הנוכחי שלו ודווקא בגלל שהמניה שלו בירידה הייתי מצפה מגיא הראל שיעשה את שהוא יודע לעשות טוב מכולם וזה לקחת שחקן כשהמניה שלו בצניחה ולהחתים אותו.
הערך המוסף שלו כבן מיעוטים דווקא בעיר כמו ירושלים (כשרואים את הגזענים הצהובים של שלצדנו) חשובה וערכית לחינוך שהקבוצה צריכה להנחיל ולמסרים שניתן לקבל ממהלך שכזה.
וברור לי שמקצועית הוא יכול להיות הפתעת העונה ורק להפתיע.
לו יהי.