LORD:
ציטוט:
* לאנשי ה"הוא לא התקדם סנטימטר": 3 שנים רצוף שהוא התקדם עונה אחרי עונה מבחינת כדורסל ומספרים מכל בחינה. אחרי זה הביאו לו רכז דומיננטי על הראש הוא שיחק פחות ועדיין התפוקה שלו ירדה רק במעט. בשני שליש הראשונים של העונה הירידה בדקות הייתה דרמטית וגם בתפוקה (סך דקות שהשנה הוא התרגל אליו והפיק בו הרבה יותר), ועם כל החיבה ליוגב - מספרית, בר נתן יותר בפחות דקות ממנו כבר אז. כשבר קיבל קרדיט אחרי הפציעה בכמות דקות דומה לבלאט השנה, רק לא בלי אשראי בלתי מוגבל, הוא החזיר בתפוקה טובה יותר ממנו - וזה קרה תחת קטש. כלומר, כשקטש צריך אותו ונותן לו דקות - בר מחזיר לו.
.
בר לא התקדם סנטימטר מאז העונה ההיא בהפועל תל אביב לפני שהגיע לכאן. גם מבחינת מספרים וגם מבחינת כישורים ויכולות. כלום. הוא יושב כאן 5 שנים כשהנתון הסטטיסטי היחיד שבו הוא מראה התקדמות משמעותית ויציבה זה בצ'ק החודשי.
אני לא צריך להביא נתונים כי כבר עשיתי את זה לפני שנתיים, השוויתי נקודות\אסיסטים\ריבאונדים\אחוזים ל-1-2-3 פר דקת משחק. לא הייתה שום התקדמות בשום אפסקט מאז העונה בהפועל תל אביב - אולי הוא עלה באיזה נקודה למשחק אבל ירד באחוזים מהעונשין. עלה באיזה חצי אסיסט וירד בריבאונד, בתמונה הגדולה - פלאטו. אפשר להגיד שזה לשמור על יציבות, ואפשר להגיד שזה אותו שחקן שקיבלנו בלפני 5 שנים כשהטיקט שלו היה פוטנציאל שכבר לא ימומש לעולם. ואני מדבר על נתונםי בליגה הישראלית -
אם אני אבדוק את אירופה נקבל פה שנינו חראררה. מוזמן לבדוק בעצמך:
https://basket.co.il/player.asp?PlayerId=10741 (תרד למטה קצת סטט' קריירה).
ושנינו מסכימים שגם בשנתיים האחרונות הוא לא התקדם - שוב, לא סטטיסטית ולא מבחינת כישורים\יכולות.
אתה כותב כל מיני דברים כאילו שהם נכונים, אבל זו בסך הכל הדיעה הסובייקטיבית שלך. אני מציע לך להוסיף לפני או אחרי משפטים כאלה - "לדעתי".
אחר כך הבאת שני טיעונים שלא קשורים ביכולת של בר אלא בכך שאין אלטרנטיבות.
ואחר כך הוספת שלא הכל מקצועי.
אז בעצם, כלום לא מקצועי.
הוא לא הכי קרוב לשחקן בית, כי מבחינתי גם הלפרין, גם אליהו, ואפילו יוגב היו יותר שחקני בית ממנו. זה גם סובייקטיבי, ואני לא מתחבר לבר בשום צורה. ואני לא היחיד.
בר לא שחקן "נאמן", אלא הוא שחקן שכל קיץ בוחר את החוזה הכי טוב שהוא יכול לקבל.
הייתי רוצה לראות במקום בר את יפתח זיו.
הייתי רוצה לראות במקום בר את שוכמן.
בכלל לא מעניין אותי שהם לא באותה עמדה, כי שוכמן בניגוד לבר הוא לא קונוס באירופה. ויפתח זיו בניגוד לבר יכול לשחק פיק אנד רול ועושה קולות של הגנה.
בכל מקרה, גם בשוכמן וגם ביפתח זיו יש אש בעיניים ואש בתחת, ואלו שני דברים שלבר אין, ואני כאוהד מתחבר אליהם הרבה יותר מאשר פוסט באינסטגרם.