Behemot כתב:
@אני אנווט
הבעיה שלי עם האיזרוח היתה גם בזמן אמת, אין לה שום קשר ל'ויברח' שעשה הבחור רגע אחרי.
אני חושב שהחוק הרוסי הוא מפגר, אבל עוולה אחת לא מצדיקה עוולה אחרת.
לא היה קורה כלום עם אמארה היה משחק מתחילת העונה על תקן של זר, שזה בדיוק מה שהוא.
הכי גרוע גריפין היה נשאר שחקן חופשי, או שג'ונסון היה מחלים בנחת מהפציעות שלו.
צר לי, אני לא נמס למרגלות אמארה ורץ לנשק את האדמה עליה הוא הואיל בטובו לדרוך.
הוא באמת פנומן, גם כשהוא מעבר לשיא, אף אחד לא ייקח לו את זה.
אבל מכאן ועד להתעלם מהכיעור של האיזרוח שלו - המרחק רב.
לא היה בזה שום דבר שקשור לכדורסל, אלא אם דרעי פיתח לפתע ברומטר שמודד תרומה לספורט הישראלי ולא סיפר לנו.
זה אמנם פחות מסריח מהדרכון של קני, אבל המהלך התמוה הזה לא תרם כלום למועדון, כלום.
תן לי לסבול בשקט את מצעד המתאזרחים של האחרים, ולשמור לעצמי את הפריבילגיה ההפועלית של לצקצק בלשון ולגלגל עיניים לשמיים.
עכשיו יהושפט הלך, ואנחנו נשארנו סתם עוד קבוצה שמאזרחת בקומבינה, מה שנקרא גם אכלנו את הדגים המסריחים וגם גורשנו מהעיר.
(למען הסר ספק, הייתי ממשיך להתנגד למהלך גם אמארה היה ממשיך אצלנו עוד שנה ואז פורש. מה לעשות, לא אוהב את זה)
חס וחלילה לא התייחסתי אליך ספציפית כי כמובן שלא זכרתי מה היתה עמדתך בנושא, מי שזה מתייחס אליו יודע, בעצם סביר גם שאין מודעות ואז לא...
אני מבין את העמדה שלך אבל אני לא בטוח אם אני מבין מה יותר מטריד אותך? זה שמבחינת ניראות זה מקלקל לנו את הדף ה״חלק״ שהיה לנו?
או מבחינת ערכים מוחלטים יעני גם שאף אחד לא מסתכל?
כי אם זה מבחינת ניראות זה באמת חסר משמעות, מבחוץ הפועל נראית כמו כל קבוצות הליגה בנושא הזה (כן גם הפועל ת״א הצבועים).
אם מדברים על ערכים טוטאלים אז, טוב זה כבר עיניין של נקודת מבט ואני מכבד את שלך, אבל נראה לי שאתה מספיק מפוכח לדעת שגם בלי האיזרוח
של אמארה אנחנו כבר רחוקים מליהיות אידיאליסטים ברוחו של צ׳ה בנושא הזה. בכל מקרה יש עוד מקרים ברקורד שלנו ככה שחלק הוא לא יהיה:
הרי הדרכון של קני היה לא לפני כ״כ הרבה זמן, כולה בעשור הקודם, ולפני רגע לקחת אליפות עם האוול מתאזרח שהתגרש תוך חודש מקבלת הת.ז.
כאמור אני אישית באמת לא מתרגש מזה אבל מכבד את מי שזה מפריע לו, פחות את הצבועים שבעד כשטוב ונגד כשפחות טוב.
עם אמארה זה בולט במיוחד כי פתאום שופטים אותו על זה שיש לו חס וחלילה אגו, או שפתאום החסרונות המקצועיים שלו הופכים אותו לבטלן שלא צריך.
כאילו זה לא היה חלק מהחבילה מלכתחילה.ֿ בכל אופן לא הייתי ממהר לשים את הגופייה שלו בבויידם, אפשר לראות שהבנאדם מת על המשחק ומתקשה לפרוש,
אם לא יגיע לנבא סיכוי טוב שיפציע בשלישית.