האדום הקדמון כתב:
hoDi כתב:
האדום הקדמון כתב:
hoDi כתב:
[quote=.
אני חוזר ואומר-העליה השנה מונחת על הרצפה. רק להתכופף ולהרים. הבעיה שלהפועל כואב הגב ויש לה פטור מהרופא מלהתכופף.
תשכח מעלייה
מדובר בהפועל ירושלים, כן ?
תקרא שוב את המשפט שציטטת.
זה בדיוק מה שכתבתי

חשבתי שהבחנתי בתקוונת קטנטנה מסתתרת בין השורות ולוא בעצם הזכרת האופציה שהעלייה מונחת על הרצפה ( רצפה או שולחן ?...)
אם עוד היה עוד איזה שהוא סיכוי לעלות כל עוד היינו קטמון , הסיכוי הזה נגוז, נעלם, נגנז ברגע שאימצנו את השם הידוע ב״ווינריותו ״ הפועל ירושלים.....
אבל האמת....אם למועדון הזה מגיע צל׳ש על החזון, הניהול והעבודה החברתית
מגיע לו צל׳ג ( ציון לגנאי...) על ההתנהלות הספורטיבית.
שי אהרון לא הוכח כבחירה טובה כמנג׳ר מקצועי ו
זיו אריה ממש מאמן לא מרשיםאני לא חושב ששני אלו מסוגלים להעלות את הפועל לליגת העל.
וכל עוד המועדון הזה שם את החזון שלו כמטרה עיקרית מעל מטרות ספורטיביות , לא יקרה שם כלום ( חוץ מאיזה גביע טוטו פעם ב10 שנים...)
עם כל הכבוד והערכה לפעילות החברתית , מועדון ספורט מקצועי זה לא מתנ׳ס.
צריך לשאוף לתארים ספורטיבים .
מצד שני גם עם עופר טלספפה שהעלה את נס ציונה לליגת העל (נס ציונה!) וכרגע מוליך את הפועל ר"ג למקום ראשון לא עשינו גדולות ונצורות.
שי אהרון? נדמה לי שהוא אחראי על וויליאם אגדה ועל כמה שחקני נוער שהשתלבו בבוגרים.
כל הסיפור הזה של מתנ"ס זה הקשקושים של הדבילים בערוץ הספורט שמשום מה אנשים חוזרים עליהם.
בכל העונות הקודמות היו קבוצות עם תקציב פי שתיים ושלוש מקטמון
הפועל ת"א ומכבי נתניה ואז כפר-סבא ואז מכבי פ"ת. אפילו לרישון שכבר כמה שנים מנסה לעלות ולא מצליחה תקציב הרבה יותר גדול מקטמון.
מרגיז שכבר כמה עונות פותחים טוב ואז דועכים אבל לומר שלא לעלות ליגה זה כישלון ולטעון שזה בגלל שהמועדון לא הישגי ומתנהל כמו מתנ"ס שופט אותנו לחומרה.[/quote]
שמע, ברור שזה הרבה עניין של תקציב
אבל גם שקטמון השקיעה משאבים גדולים בעלייה בעונת ערן שווראמה, היא בעטה בדלי...
אני בעיקר מתכוון שאני לא רואה עדיפות עליונה במועדון להשגיות ספורטיבית.
מרגיש לי שהלך הדברים הוא רגוע מדי ולא רעב
מעבר לתקציב ,שזה חשוב כמובן,
צריך לעשות שם שינוי ולהביא מישהו שיטריף את המועדון הזה ויכניס רעב גדול לעלות ליגה.
אחרת אנחנו נדשדש לעד בליגת הלאומית ורק נדגדג עלייה כל שנה.