פרארי כתב:
divinelly כתב:
vera11 כתב:
divinelly כתב:
vera11 כתב:
[quote="divinelly"]מי אמר לך שרק אני שמעתי? אם תתעקש אשיג לך קישור.. נראה לי מיותר. זה שודר ברקנאטי ובוודאות ברדיו ירושלים.
Sent from my SM-N970F using Tapatalk
רק אתה שמעת שהרי לא נשמע באף פלטפורמה בשום מקום מאז, והרי מדובר בפרט חשוב.
Sent from my SM-A705F using Tapatalk
קח נודניק... מקווה שהתכנית "ניפגש במגרש" ברדיו ירושלים היא פלטפורמה מספקת מבחינתך.
אפילו אכוונן אותך, איפשהו בדקה 17:05 בסיום הריאיון של גיא הראל.
Listen to בדרך למגרש - שעה שניה - 29.1.2021 by בדרך למגרש - רדיו ירושלים on #SoundCloud
https://soundcloud.com/baderech-lamigra ... rd&p=a&c=0" onclick="window.open(this.href);return false;
מקווה שלא תשלח אותי לחפש לך עוד קישורים כי אין לי זמן/סבלנות לזה.
1. תודה על המאמץ.
2. חשוב לדייק, שנה וחצי, מה זה אומר שנה וחצי בעגה המקומיות?, שנה עם אופציה!, מה ההיגיון שהוא יעזוב באמצע העונה וישאיר קבוצה מפורקת שהוא בנה?!, נהדר! תהיה אפשרות להנהלה שלא לממש את האופציה אתו חדשות נהדרות.
לא יודע אם אתה עושה את עצמך או לא אז אנסה.. שנה וחצי=חצי שנה הנוכחית וכל עונה הבאה. רחמנא ליצלן הווה אומר ש.. ב"ווראית", גם אם אדומייטיס יעז לא לזכות באחד המפעלים שנותרו קרי, גביע וליגה מקומית, בהינתן שהוא לא הגיע לכלל הגמרים.. הוא קיבל חוזה לעונה הבאה גם בתמורה לעונת ביזיון מוחלט בהחלט בו השחקנים ביזו את הסמל, לא כופפו ברכיים ולא חתכו קווי מסירה. השם ישמור!
הוא לא עושה את עצמו ואתה האחרון שעוד מתייחס ברצינות ל"תאוריות" שלו ועל כך שאפו - על הסבלנות.
הוא ממשיך להתקשקש איתך שזה שנה וחצי (דההה... עד סוף העונה הזו פלוס העונה הבאה) ולא שנתיים, כאילו שאיזשהו חוזה נחתם בשנים מלאות או קלנדריות ולא פר עונה.
אם היו מחתימים לשנתיים, אליבא דחכם ורה, זה אומר שהחוזה היה מסתיים באמצע העונה שאחרי הבאה, ללא ספק הגיוני להחליט מראש לסיים חוזה באמצע עונה, כמו כל שאר הדברים ה"הגיוניים" שהוא כותב.
[\quote]
יש בפייס אדם שניים שלושה שרחוקים שנות אור מלהיות טרולים בעגה, טוענים שאין סיכוי שזה שנה וחצי אלא אופציה זאת אחרי ששמעו את גיא בלינק שדיביין שלח, שורה תחתונה אנחנו נראה כמה הניהול בהפועל שפוי או לא, חלק מהשפיות שאנחנו הפועל ולא חולון ראשון ודומיהן, המטרות שלנו יותר קרובות וברות השגה ואין סיבה להשאיר מאמן כושל נטו בגלל זיו פניו היפות.