אהלן ראובן
תודה רבה על הברכות,תמיד כיף לשמוע.
האהדה שלי לקבוצה התחילה בגיל מאוד מוקדם,אני מגיע ממשפחה ירושלמית שנמצאת כבר שנים על גבי שנים בירושלים.
זה התחיל מהכדורגל בגיל 5 ונמשך לאחר מכן גם בקבוצת הכדורסל של הפועל,בתור ילד ששיחק ביבנה ובמקומות אחרים תמיד היה כיף לבוא למשחקים ולהיות אוהד של הפועל.
ברור שברגע שהגעתי לבוגרים והקריירה המקצוענית החלה חל שינוי,זה לא שינוי פשוט וזה לא שינוי שקורה ביום אחד,פתאום אתה מתמודד מול הקבוצה שעודדת ותמכת בה שנים רבות,אך השינוי הוא בלתי נמנע ואני לפחות למדתי לשים את האהדה בצד.
ברור שלהגיע למלחה בתור שחקן יריב תמיד היה מיוחד ותמיד הזכיר לי את התקופה שהייתי ילד,אבל עם השנים לומדים לשים את הדברים בצד ולהתמקד ולהתרכז בקבוצה הנוכחית.
לגבי שחקנים בפורום,הרגשתי אי נוחות מסויימת לכתוב בתור שחקן מקצועני,כי סה"כ מתנהלים דיונים רבים שנוגעים אלי או לשחקנים אחרים שאני מכיר ואני לא מרגיש בנוח להיות מעורב בפורומים ומקומות שמעבירים ביקורת על שחקנים ועל אנשים שאיתם אני משתף פעולה.אין לי ספק שזה היופי בפורומים ושכל אחד יכול להביע בהם דעה,אך אני חושב שמבחינתי כשחקן ומקצוען ואולי גם מבחינת אחרים זה גורם לאי נוחות מסויימת.
|
|